2813015230 6932909775 Καρίας 156Α, Ηράκλειο julianmile75@gmail.com

 

Mile Construction Group ΟΕ
Εργολάβος Οικοδομών - Γενικές Ανακαινίσεις | Ηράκλειο Κρήτης
Η εταιρεία Mile Construction Group ΟΕ έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε παντός είδους οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Η συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Διαμορφώνουμε το χώρο σας, χωρίζοντάς τον όπως επιθυμείτε, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε εσωτερική θερμομόνωση.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Επιμελούμαστε τον ελαιοχρωματισμό των χώρων σας, πραγματοποιώντας τα απαραίτητα μερεμέτια όπου κρίνεται απαραίτητο για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Ασχολούμαστε με την τοποθέτηση πλακιδίων μικρών και μεγάλων διαστάσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μπάνια, κουζίνες κτλ.

ΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εφαρμογή θερμοπρόσοψης στο εξωτερικό του κτιρίου σας, μειώνοντας στο ελάχιστο τις απώλειες, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά.

Παράδοση χώρων με το κλειδί στο χέρι

Παράδοση χώρων με το κλειδί στο χέρι

Συζητάμε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιηθούν με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα, την καλαισθησία και την υψηλή αντοχή στο χρόνο, τη χρήση και τις κλιματολογικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντήρηση κτιρίων

Συντήρηση κτιρίων

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση κτιρίων μέσω ετήσιου συμβολαίου, ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή χρειαστείτε έναν επαγγελματία για επισκευές η Mile Group να σας τον παρέχει άμεσα στο χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ